Nr 7
appartement aan zee
 

appartement te huur - location d'apartement - vermietung von apartement -appartement te huur - location d'apartement - vermietung von apartement

De Haan aan zee - De Haan aan zee - De Haan aan zee - De Haan aan zee

Beschrijving:

Gezellig bescheiden appartement te huur in een kleine residentie dicht bij de dijk. Het strand is via een zijstraat makkelijk bereikbaar zonder een straat te moeten oversteken. Voor de residentie is een pleintje.

Inkom hal, Living-eetkamer, Keuken, nachthal, twee slaapkamers (1 tweepersoons bed en 2 stapelbedden totaal: 6 slaapplaatsen), WC met douche.

Voorzieningen: Vaatwasser, Microgolf, TV, Digicorder, DVD, Lift
Gemeubeld met bestek, vaat en kookpotten voor minimaal 6 personen.

 
hanepluim 7 de haan
Omgeving:

De Haan is en pittoreske badplaats waar je tot rust kan komen. Sleutelwoorden zijn strand, duinen, bossen en fleurige villas in belle epoque stijl.

Hier kan je naar hartelust wandelen, fietsen, minigolf, gocarten, skaten, tennissen, surfen, zeilen. Er is een golfterrein in de omgeving en verschillende maneges waar je kan paardrijden. Verder zijn er verschillende zwembaden in de buurt waaronder het tropische zwembad van sunparks. Te veel om op te noemen.

Met de tram van de lijn ben je zo in Oostende (shoppen, cinema, ...) of Blankenberge (sealifecenter, gekke fietsen, serpentarium, ...) Op 18km van Brugge (cultuur, boudewijnpark, ...) Aan de zee is altijd iets te beleven.

In het appartement zijn info folders voorzien, en als je hier niet vind wat je wil kan je nog altijd terecht in de Touristiche Info-dienst in het stationnetje van de lijn.

 
de haan station duinen strand minigolf tennis
Route plan:

Koninklijke baan 41 De Haan.

Opgepast: de Koninklijke baan is eenrichtingsverkeer richting Oostende. Met de auto dient u eerst via de villawijk verder op de Koninklijke baan zien te komen. (vb: via de normandië laan en de tenierslaan)

voor een route plan click hier

   
Foto's:

Omgeving

   
Beschikbaarheid:

 

Contact:

verhuurd door Immobilia Woestyn; Leopoldlaan 19, 8420 de haan; 059-235 001; dehaan@woestyn.be

Of Via : Josee Op de Beeck - +32(0)496 06 32 22 of Marijke Op de Beeck +32(0)498 74 28 47 - Hanepluim7@gmail.com

 

 

   
download:

Huurovereenkomst (pdf)
Huurvoorwaarden (pdf)

Schadeformulier (pdf)